کد خبر: 763384
تاریخ انتشار :

شناسایی ۴ هزار انبار فاقد مجوز در تهران

تهران- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از اجرای طرح تشدید بازرسی‌ها و نظارت بر بازار همزمان با اربعین حسینی خبر داد.

شناسایی ۴ هزار انبار فاقد مجوز در تهران
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش خبرنگار مهر، حشمت الله عسگری، بعد از ظهر چهارشنبه، در حاشی، جلسه ستاد تنظیم بازار استان تهران، از اجرای طرح تشدید بازرسی‌ها و نظارت بر بازار همزمان با اربعین حسینی خبر داد و گفت: چهار هزار انبار فاقد مجوز در پایتخت وجود دارد و خروج اتباع غیرمجاز، مصرف آرد و برخی کالاهای اساسی را کاهش و کیفیت خدمت‌رسانی را افزایش داده است.

عسگری با اشاره به مهم‌ترین مصوبات این نشست اظهار داشت: در این جلسه گزارش سازمان جهاد کشاورزی، پشتیبانی امور دام و سازمان صنعت، معدن و تجارت در خصوص ذخایر استراتژیک و تأمین اقلام مورد نیاز ایام اربعین ارائه و بر هماهنگی کامل دستگاه‌ها برای رفع نیازها تأکید شد.

وی افزود: یکی از محورهای اصلی جلسه، اجرای طرح تشدید بازرسی و نظارت مشترک بر واحدهای صنفی و نانوایی‌ها پس از ابلاغ نرخ جدید نان بود که به‌صورت روزانه انجام می‌شود و با متخلفان برخورد جدی صورت خواهد گرفت، به‌طوری که پلمب واحدهای متخلف در همان روز بازدید انجام می‌شود.

معاون استاندار تهران با اشاره به بررسی وضعیت عرضه مرغ و روغن در بازار گفت: مقرر شد جهاد کشاورزی نسبت به تنظیم عرضه مرغ و پایش قیمت روغن در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و مراکز عمده‌فروشی اقدام کند.

عسگری همچنین با بیان اینکه خروج اتباع غیرمجاز تأثیر محسوسی بر کاهش مصرف آرد، بهبود کیفیت نان و کاهش صف‌ها داشته است، تصریح کرد: این امر باعث کاهش تقاضا برای برنج و سایر کالاهای تنظیم بازاری نیز شده است.

وی در ادامه به موضوع انبارهای ذخیره کالا اشاره کرد و گفت: در استان تهران حدود هشت هزار انبار وجود دارد که نیمی از آن‌ها فاقد مجوز هستند و تعزیرات حکومتی با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط نسبت به شناسایی و برخورد با آن‌ها اقدام می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران در پایان از بررسی پیشنهاد یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان برای ردیابی و پایش کامیون‌ها و خودروهای حامل کالاهای اساسی با استفاده از سامانه مانیتورینگ خبر داد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها