کد خبر: 390327
تاریخ انتشار :

استقلال و مدیرانی که فقط در بازی‌های خارج از ایران به ورزشگاه می‌روند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

رضا افتخاری در مدتی که استقلال در شرایط خوبی نداشت پایش را در ورزشگاه نمی گذاشت اما از او جالب تر اعضای هیات مدیره استقلال هستند که در روزهای اخیر هم که استقلال نتیجه گرفته در ورزشگاه حاضر نشدند.
به گزارش نامه نیوز، وقتی پای سفر خارجی به میان آمده است اعضای هایت مدیره استقلال برنامه ریزی کرده و قرار است هر بازی یک عضوهیات مدیره در ورزشگاه حاضر شود.
روز گذشته پندار توفیقی دبیر هیات مدیره و مسعود معینی عضو هیات مدیره در ورزشگاه حاضر بودند و اتفاقا عکسی هم از آنها منتشر شد که در حال تماشای بازی بودند.
سوال این است اعضای هیات مدیره استقلال و خود مدیرعامل این باشگاه چرا در روزهایی که هواداران این تیم از شرایط تیم ناراضی بودند در ورزشگاه حاضر نمی شدند و حضور آنها کنار تیم چرا فقط در سفرهای خارجی است؟!

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها