کد خبر: 756706
تاریخ انتشار :

فرمانده نزاجا هشدار داد: صلح می‌سازیم اما با قدرت

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: نزاجا کاملاً خود را متعهد به برقراری صلح پایدار، تأمین امنیت منطقه و احترام به منشور سازمان ملل متحد می‌داند.

فرمانده نزاجا هشدار داد: صلح می‌سازیم اما با قدرت
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش دفاع‌پرس، امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش در اولین همایش تجلیل از حافظان صلح نزاجا که صبح امروز (یکشنبه) در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد شهدا، اظهار کرد: شهدا امام و ولی فقیه خود را در هیچ مقطعی تنها نگذاشتند.

امیر سرتیپ حیدری صراط مستقیم را راه ائمه اطهار (ع) و راه پیامبران (ص) دانست و عنوان کرد: امروز ولایت فقیه و تبعیت از رهنمودهای ایشان نماد قدم گذاشتن در صراط مستقیم است.

وی در ادامه با بیان اینکه در نیروی زمینی ارتش سه اصل ولایت‌محوری، عدالت‌محوری و شایسته‌سالاری را با جدیت دنبال می‌کنیم، افزود: از خداوند متعال می‌خواهیم تا معرفت بیشتری نسبت به این سه اصل به ما عنایت کند تا آن‌گونه که زیبنده و شایسته است به انقلاب اسلامی خدمت کنیم و عصاره این کار در اشراف فرماندهی کل قوا همچون آیینه منعکس می‌شود.

فرمانده نزاجا در ادامه بیان کرد: برابر منشور مصوب سازمان ملل متحد، تمام کشورهای عضو این سازمان بایستی یگان پاسدار خود را تقویت کنند، آموزش‌های لازم را ارائه دهند و آن را آماده اعزام به مأموریت‌های محوله کنند. 

امیر حیدری افزود: ارتش بنا به تصویب فرمانده کل قوا، مأموریت ایجاد یگان پاسدار صلح را به نزاجا محول کرده و نزاجا هم این یگان را کاملاً مجهز و آماده‌ی اعزام به مأموریت‌های محوله کرده است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش خاطرنشان کرد: نزاجا کاملاً خود را متعهد به برقراری صلح پایدار، تأمین امنیت منطقه و احترام به منشور سازمان ملل متحد می‌داند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما