کد خبر: 760621
تاریخ انتشار :

فایل صوتی جنجالی تتلو از زندان: قصد پناهندگی دارم!

اخیراً یک فایل صوتی از امیر تتلو، خواننده جنجالی از زندان منتشر شده در فضای مجازی خبرساز شده است در پی آن برخی رسانه‌ها از تصمیم او به منظور جمع کردن امضا برای سازمان ملل و پناهندگی و مهاجرت صحبت کرده‌اند.

فایل صوتی جنجالی تتلو از زندان: قصد پناهندگی دارم!
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

اخیراً یک فایل صوتی از صحبت‌های امیر تتلو، خواننده جنجالی و پرحاشیه، از زندان منتشر شده که در فضای مجازی نیز بازتاب گسترده‌ای داشته است. با وجود اینکه در این فایل صوتی، امیر تتلو اشاره مستقیمی به مهاجرت و درخواست پناهندگی خود نمی‌کند اما برخی رسانه‌ها از تصمیم او به منظور جمع کردن امضا برای سازمان ملل و مهاجرت صحبت کرده‌اند.

امیرحسین مقصودلو در فایل صوتی منتشر شده می‌گوید:

من به خاطر نقش‌هایی که بازی کردم دارم مجازات میشم و این واقعاً خنده‌داره و با پای خودم به کشور برگشتم و اینو همه می‌دونن چون من تو یوتیوب خودم همه چی رو گذاشتم لاقل علاقمندهام به موسیقی من می‌دونن که من رفتم فرودگاه بعد اونجا نذاشتن که من برگردم… و بعدش عکس گرفتم و گفتم بچه‌ها من دارم میرم اعلام دیپورتی کنم چون سفارت هم به من برگه خروج نداد و تنها راهم این بود که با دیپورت کردن خودم به ایران بیام و من این کار رو هم برای کشور کردم.

امیر تتلو در بخش‌ دیگری از صحبت‌های خود می‌گوید:

شناخته‌شده هستیم نه اینکه آدم خاصی باشیم، همه چیز لطف خداونده به من هیچ وقت یادم نمیره کارگر سوپرمارکت بودم. خدایا شکرت خدایا مرسی ببین پسره خیاط به کجاها رسید. همونطور که از فرش به عرش رسیدم، الان از عرش به فرش رسیدم.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما