کد خبر: 778667
تاریخ انتشار :

نگاه تحلیلگر/ گفتگوی نامه‌نیوز با جعفرزاده ایمن آبادی

تریبون‌داران مخل آرامش جامعه، باید سرجای خود نشانده شوند

فعال سیاسی گفت: زمان آن رسیده که هزاران تریبون رهاشده، ساماندهی شوند و معنا ندارد مثلا تعدادی مداح به هر کس که دل شان می خواهد فحش دهند و توهین کنند.

تریبون‌داران مخل آرامش جامعه، باید سرجای خود نشانده شوند
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

از روز امضای یادداشت تفاهم نامه بین ایران و آمریکا، مخالفان مذاکره به بهانه های مختلف علیه تیم مذاکره کننده، رئیس مجلس و رئیس جمهور به هتاکی و حتی به کارگیری ادبیات تهدید پرداختند.

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در گفتگو با نامه نیوز درباره تشدید توهین‌ها و تهدیدها علیه رئیس جمهور، رئیس مجلس و تیم مذاکره کننده بعد از امضای تفاهم نامه گفت:‌ اطلاعیه رهبر معظم انقلاب یک درس بزرگ برای مدعیان انقلابی گری بود. ایشان با صدور این اطلاعیه شفاف و آشکار نشان دادند که اداره کشور در نظام جمهوری اسلامی استبدادی نیست.

وی با اشاره به محتوای اطلاعیه رهبری افزود: رهبر انقلاب قائل به تصمیم گیری براساس کار کارشناسی، عقل و خرد جمعی متولیان امر هستند. شورای عالی امنیت ملی مسئولیت بررسی امضای تفاهم نامه را برعهده داشت و اعضای این شورا «امین رهبری» هستند؛ آنها بعد از بررسی و کارشناسی همه جوانب به این تصمیم رسیدند. حالا برخی تندروها و تریبون داران می خواهند واقعیت‌ها را معکوس می کنند.

این فعال سیاسی یادآور شد: متأسفانه عده ای به جای آنکه نگاه رهبر انقلاب را به عرصه تصمیم گیری آموزش دهند و تبلیغ کنند، درست تعریفش نکردند؛ ایشان به صراحت در متن اطلاعیه خود نوشتند « مسئولین امر، از سر دلسوزی و با حُسن نظر، تلاش‌های زیادی را به‌عمل آوردند ...» اما تندروها با تعریف ها و تفسیرهای نادرست در حال آسیب زدن به انسجام و وحدت ملی هستند.

وی لجام گسیختگی تریبون‌داران را مشهود خواند و افزود: نظام باید این تریبون دارانی را که امنیت و آرامش جامعه را دچار تزلزل می کنند، مشخص کند. چطور یک مداح به خود اجازه می دهد که رئیس جمهور را تهدید به قتل کند؟ ‌مدعی العموم و دادستان باید به این موضوع ورود کند. اگر فردی از جناح مقابل چنین حرف هایی را می زد آیا باز هم نتیجه همین بود؟

این نماینده ادوار مجلس گفت:‌ مجموعه تیم مذاکره کننده چه بخواهیم و چه نخواهیم امین کشور هستند؛ اتفاقا تصمیم درستی گرفتند چون با هر متر و معیار بسجنیم ایران برنده توافق نامه است. مردم در خیابان ها سلحشوران نیروهای مسلح در میدان،‌دیپلمات های امین مان در عرصه سیاست خارجی شکست بزرگی را به آمریکا تحمیل کردند و ترامپ نیز با امضای این تفاهم نامه شکست را پذیرفت.

وی افزود: یادمان نرود که تا چندی پیش ترامپ دائم به کشور و ملت ایران توهین می کرد اما الان می گوید «نمی توانم آنها را محدود کنم»، ما باید ممنون ملت، نیروهای مسلح و دیپلمات های مان باشیم، چرا تندروها و برخی تریبون دارانی که حتی یک شب برای کشور، نظام و ملت مبارزه نکردند، کام مردم را تلخ می کنند و فقط دنبال آن هستند که مردم را تحریک و نگران کنند ؟ اینها اگر درست می گویند بروند غزه بجنگند.

جعفرزاده با بیان اینکه کشور بتواند کار خود را انجام دهد، تأکید کرد: زمان آن رسیده که این هزاران تریبون رهاشده، ساماندهی شوند و معنا ندارد مثلا تعدادی مداح به هر کس که دل شان می خواهد فحش دهند و توهین کنند. این باعث دو دستگی در جامعه می شود. واقعا باید مشخص شود چه خبر است و اقدامی کرد که تندروها سرجای خود بنشینند. 2 تا 5 درصد جامعه مذاکره و توافق را قبول ندارند، آنها نظرشان برای خودشان محترم است اما نباید به خود اجازه دهند که جای 95 درصد حرف بزنند و نظم و آرامش جامعه را برهم بزنند.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها