کد خبر: 580569
تاریخ انتشار :

نگاه نظامی ایران به موضوع کرونا

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

امیر سرتیپ خلبان «عزیز نصیرزاده» فرمانده نیروی هوایی ارتش در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شیوع این ویروس را چه یک تهدید بیولوژیک و چه یک تهدید شبه بیولوژیک حساب کنیم، این موضوع برای نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و ارتش یک تمرین و رزمایش مقابله با تهدیدات بیولوژیکی است.

امیر نصیرزاده با بیان اینکه اگر رژه امسال روز ارتش به سیاق سالیان قبل برگزار می‌شد، نیروی هوایی ارتش تجهیزات جدیدی را به نمایش می‌گذاشت، عنوان کرد: ما در نیروی هوایی قرار بود رژه جمع هواپیمای کوثر را داشته باشیم که سال گذشته یک فروندی برگزار شده بود و امسال قرار بود پرواز جمع آن انجام شود.

فرمانده نهاجا با بیان اینکه بیمارستان بعثت نیروی هوایی ارتش یکی از مراکز پذیرش بیماران مبتلا به کروناست و آمار ما نشان می‌دهد که روند کاهش ابتلا به کرونا آمار بسیار خوبی است، گفت: ما هم از لحاظ پذیرش به یک نقطه ثبات رسیده‌ایم و هم از لحاظ تعداد بهبودیافتگان به عدد خوبی دست پیدا کردیم.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها