کد خبر: 395568
تاریخ انتشار :

تارتار در گفت و گو با نامه نیوز:

برانکو تیم خوبی بسته است/ عیدی هواداران پرسپولیس قهرمانی است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

مهدی تارتار در گفت و گو با نامه نیوز در خصوص وضعیت تیم پرسپولیس گفت: با محبتی که برانکو به من و تیم پارس جنوبی جم داشت ما توانستیم در سال ۹۵، ۵ بار با پرسپولیس بازی کنیم و واقعا می دانم کمتر تیمی در ایران توان رقابت با این تیم پرسپولیس را دارد.
وی ادامه داد: برانکو تیم خوبی بسته و نقش مدیریت باشگاه و تلاش آن ها هم در این نتایج بی تاثیر نیست. به هر حال وقتی تیمی می خواهد موفق شود باید همه ارگان ها دست به دست هم بدهند.
تارتار در ادامه گفتگو با نامه نیوز تصریح کرد: پرسپولیس قهرمان لیگ برتر خواهد شد اما هواداران می توانند با تاخیر عیدی خود را در اردیبهشت ماه از بازیکنان و مربیان بگیرند.
وی تاکید کرد: این پرسپولیس توان موفقیت حتی در آسیا را هم دارد و با گذر از مرحله مقدماتی می توان به نتیجه گیری در مراحل بعد امیدوار بود. هر چند که باید قبول کرد کار سخت است و این نوع نتیجه گیری در آسیا خیلی راحت نیست. دیدید که حریفان پرسپولیس بسیار با قدرت هستند اما همه ما به کار برانکو و تیمش اعتماد داریم.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها