کد خبر: 401619
تاریخ انتشار :

یک عمان علیه پرسپولیس

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پرسپولیس امروز در پنجمین دیدار خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در مسقط میهمان الهلال عربستان است.

به گزارش نامه نیوز، قرمزها در شرایطی در کشور ثالث به مصاف حریف خواهند رفت که شرایط کاملا به نفع سعودی هاست و میزبان عمانی برای تیم عربستانی سنگ تمام گذاشته است.
کانون هواداران الهلال در مسقط برای دیدار امروز این تیم عربستانی مقابل پرسپولیس ورزشگاه سلطان قابوس را آبی پوش کرد. اتفاقی که در بازی رفت که پرسپولیس میزبان بود نیز رخ داد.
عمانی‌ها همچنین شب گذشته برای عربستانی‌ها سنگ تمام گذاشتند و جشن قهرمانی کوچکی را برای الهلال به خاطر قهرمانی این تیم در لیگ کشورش برپا کردند. عمانی‌ها کیکی را به مناسبت چهاردهمین قهرمانی الهلال در لیگ عربستان تهیه کردند.
کانون هواداران الهلال ۵۰ دستگاه اتوبوس برای انتقال تماشاگران از شهر صلاله به شهر مسقط محل برگزاری این مسابقه در نظر گرفته است. پیش بینی می شود هزار تماشاگر از این شهر برای حمایت از الهلال به ورزشگاه بیایند. این اقدام در سایر شهرهای عمان هم صورت گرفته است.
سیف بن سلطان الغافری، بازیکن سابق تیم ملی عمان و کارشناس فوتبال نیز بیانیه‌ای را در حمایت از الهلال در دیدار با پرسپولیس منتشر کرده که به شرح زیر است:
قهرمانی الهلال که با شایستگی کسب شده است را تبریک می‌گویم.به عنوان دوستداران الهلال منتظر گرفتن جشن قهرمانی به همراه شما در مسقط هستیم. آماده هستیم تا از الهلال در بازی پیش رو خود مقابل تیم ایرانی حمایت کنیم تا به امید خدا پیروز شویم. هواداران عمانی در انتظار درخشش شما در ورزشگاه سلطان قابوس در مقابل پرسپولیس هستند.
اکنون بار دیگر این سوال از مسئولان فوتبال ایران مطرح است که چرا نمایندگان ایران دیدارهای خانگی خود برابر نمایندگان سعودی را در عمان برگزار کردند؟!

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها