کد خبر: 656034
تاریخ انتشار :

قیمت مسکن | خانه ارزان

قیمت مسکن در جنوب تهران | آپارتمان های ۵۰ متری جنوب تهران چند؟

در گزارش زیر به بررسی قیمت و مشخصات آپارتمان‌های ۵۰ متری جنوب تهران خواهیم‌ پرداخت.

قیمت مسکن در جنوب تهران | آپارتمان های ۵۰ متری جنوب تهران چند؟
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

قیمت مسکن در چند سال اخیر روند روبه افزایشی داشته است.افزایش قیمت مسکن باعث شد بسیاری از مردم برای سکونت به حاشیه های شهر بروند.افزایش قیمت مسکن دلیل مشکلات بسیاری برای مستاجران شد.همچنین با افزایش چشمگیر قیمت مسکن خریدن خانه تبدیل به رویایی دست نیافتنی برای بسیاری شده است. در ادامه جزییاتی درباره روند قیمت مسکن را میخوانیم.

قیمت مسکن

برای خرید خانه در جنوب تهران نسبتا به سرمایه کمتری نیاز دارید. بسیاری از افراد به دلیل بودجه محدودی که دارند ، دنبال خرید خانه در این منطقه هستند. در این مناطق خانه‌هایی با متراژ کم که مناسب زندگی دانشجویان یا افراد مجرد هستند را می‌توان یافت. در این گزارش به بررسی خانه‌های ۵۰ متری جنوب تهران پرداخته‌ایم.

خانه‌ای ۲۱ ساله در جوادیه با متراژ ۴۸ متر و ۱ اتاق خواب، ارزشی معادل ۹۳۰ میلیون تومان دارد.

اگر قصد خرید واحدی در مولوی دارید، با سرمایه‌ای معادل ۱ میلیارد و ۷۰ میلیون تومان می‌توانید واحدی ۵۴‌ متری با ۱ اتاق خواب درحالی که ۶ سال از ساخت آن گذشته باشد را خریداری کنید. اگر در همین منطقه به دنبال واحدی ارزان‌تر هستید، می‌توانید واحدی ۱۶ ساله با متراژ ۴۸ متر و ۴ اتاق خواب را با سرمایه‌ای معال ۷۵۰ میلیون تومان خریداری کنید.

همچنین اگر قصد سرمایه‌گذاری در مجیدیه را دارید، با مبلغی‌ معادل ۲ میلیارد و ۱۰ میلیون تومان می‌توانید واحدی ۵۲ متری درحالی که ۸ سال از ساخت آن می‌گذرد و ۱ اتاق خواب دارد را خریداری کنید. اگر سرمایه شما کمتر از مبلغ بالا است می‌توانید واحدی ۱۴ ساله با متراژ ۵۰ متر و ۱ اتاق خواب را به ارزش ۱ میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان خریداری کنید.

در روز های اخیر واحدی ۴۷ متری در شوش که ۱۲ سال از ساخت آن گذشته باشد و ۱ اتاق خواب داشته باشد، معادل ۹۶۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

برای خرید واحدی ۵۱ متری در منیریه با سنی معادل ۱۶ سال و ۲ اتاق خواب، به بودجه‌ای معادل ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان احتیاج دارید.

آپارتمانی ۴۶ متری در نازی‌آباد که ۱۵ سال از ساخت آن گذشته باشد و ۱ اتاق خواب داشته باشد، قیمتی معادل ۱ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان دارد.

قیمت مسکن

توجه داشته‌باشید این ارقام براساس واحدهایی است که در تهران به فروش گذاشته شده و قطعا به طور دقیق قیمت مسکن در محله‌های یاد شده را تبیین نمی‌کند. قیمت مسکن در هرمنطقه مطابق با سن بنا، امکانات واحد، کوچه و خیابان، شرایط مالک و فروشنده و... متفاوت خواهد بود.

مهدی سلطان‌محمدی کارشناس بخش مسکن در مورد اخذ مالیات از خانه‌های خالی بیان داشت: با توجه به اینکه شناسایی خانه‌های خالی مشکل است، استفاده از این ابزار مالیاتی تاثیر بسیار کمی دارد، در حالیکه سامانه ملی املاک و اسکان برای این کار طراحی شده، اما با توجه به کارایی این سامانه نمی‌توان انتظار داشت که خانه‌های خالی به طور کامل شناسایی شوند.

​طرحی از سوی مجلس با امضای ۵۲ نفر از نمایندگان به هیئت رئیسه مجلس تقدیم شده که براساس آن اجاره بهای املاک مسکونی از طریق ابزار مالیاتی کنترل و ساماندهی شود، طراحان درخصوص دلایل توجیهی طرح مالیات براجاره گفته‌اند یکی از مشکلات اساسی مردم، به ویژه در موارد بروز بحران‌های اقتصادی، رشد افسارگسیخته نرخ اجاره‌بهای واحد‌های مسکونی است که بخش قابل‌توجهی از هزینه خانوار‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

 علیرغم این موضوع تاکنون هیچ راهکار کنترلی و یا قیمت‌گذاری در این خصوص صورت نگرفته و لازم است مطابق با اصول و قواعد حقوقی و فقهی راهکار مناسبی در این زمینه اندیشیده شود.

در این طرح پیشنهاد شده آن دسته از موجران که قرارداد اجاره خود را در دفتر اسناد رسمی یا در سامانه املاک و اسکان موضوع ماده ۱٨ قانون جهش تولید مسکن ثبت کرده و میزان اجاره بهای آن‌ها به میزان افزایش شاخص سالانه کالا‌های اعلامی از سوی بانک مرکزی به ترتیب مذکور در ماده (۵۲۲) قانون آئین دادرسی مدنی باشد، از امتیاز دریافت تسهیلات خرید و بازسازی مسکن به صورت خارج از نوبت و با تضامین و نحوه بازپرداخت آسان‌تر از سایر داوطلبان بهره‌مند شده و عوارض و مالیات وصولی از آن‌ها کاهش یابد.

در نقطه مقابل، موجرانی که در قرارداد اجاره خود، اجاره بها را به میزان بیش از شاخص افزایش داده باشند، در خصوص مبلغ مازاد، مکلف به پرداخت مالیات بر درآمد اجاره به نحو مضاعف شوند. بدین ترتیب می‌توان راهکاری در نظر گرفت که بدون دخالت مستقیم در توافقات خصوصی اشخاص در معاملات و ایراد حقوقی و شرعی مترتب بر آن و در عین حال، با تنظیم‌گری و سیاست گذاری، افراد به تعیین اجاره بهای متعارف سوق داده شوند.

مهدی سلطان‌محمدی کارشناس بازار مسکن با اشاره به اینکه استفاده از ابزار مالیاتی در بازار مسکن به دو دلیل عمده صورت می‌گیرد، اظهار داشت: در وهله اول این موضوع به منظور تامین کسری بودجه دولت و به نوعی با نگاه درآمدی به مرحله اجرا در می‌آید، در وهله دوم نیز ابزار مالیاتی برای اجرای سیاست‌گذاری‌های دولت در بخش مسکن به منظور کنترل بازار و کاهش قیمت‌ها انجام می‌شود.

وی افزود: در این زمینه ابزار‌های مالیاتی متنوعی وجود دارد، اما اخذ مالیات از خانه‌های خالی و مالیات بر اجاره مسکن در اینباره مورد توجه سیاست‌گذاران بخش مسکن قرار گرفته، در مورد اخذ مالیات از بخش اجاره، می‌توان گفت این کار برای کسب درآمد برای دولت انجام می‌شود، زیرا تنها یک واحد با متراژ زیر ۱۵۰ متر از پرداخت مالیات معاف است و فردی که دو واحد بیشتر برای اجاره داشته باشد، باید مالیات آن را نیز پرداخت کند.

سلطان محمدی گفت: این در صورتی است که برای کنترل قیمت اجاره، باید معافیت‌های مالیاتی بیشتری در نظر گرفته شود، به بیان دیگر مشوق‌هایی باید در کار باشد تا عرضه در بخش اجاره افزایش پیدا کند، اما با این میزان مالیات‌هایی که در نظر گرفته شده، به اعتقاد بنده این کار صرفاً برای جبران بخشی از کسری بودجه دولت انجام شده است و به نظر می‌رسد برای هدفی که عنوان شده مبنی بر کاهش و کنترل بر اجاره به هیچ عنوان کارکرد نخواهد داشت.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    پیشنهاد ما

    Markets

    دیگر رسانه ها