سیدرضا اکرمی: چرا پرستار آرایش میکند و لاک میزند؟!
فعال سیاسی اصولگرا گفت: چرا پرستار و داروخانه دار جای ارائه خدمت به بیمار، آرایش میکند و لاک میزند؟!
جمهوریت نوشت: سیدرضا اکرمی، عضو جامعه روحانیت مبارز درباره مساله حجاب گفت: بیان رهبری درباره کرسیهای آزاداندیشی را باید در رادیو، تلویزیون، مساجد و دانشگاهها بر اساس محور تبیین حجاب، دایر کنیم و در این کرسیهای آزاداندیشی حجاب را برای مردم معنا کنیم.
اکثریت زنان ما در خانه مشغول شوهرداری هستند
اکرمی در واکنش به اظهارات برخی چهرههای سیاسی مبنی بر هشدار درباره وضعیت کشف حجاب در خیابانها گفت: نباید اینقدر سطحی برخورد کنیم، مگر همه زنهای ما در خیابان هستند؟!.
وی افزود: اکثریت زنان ما در خانه مشغول شوهرداری و خانه داری هستند، زن بیرون از خانه هم یا کارمند یا کارگر و یا برای خرید بیرون آمده است.
کشف حجابها گسترده نیست
اکرمی با بیان این که «کشف حجاب مساله گستردهای نیست»، تاکید کرد: ۲۲ بهمن خیابانهای شهرهای مختلف مملو از خانمهای باحجاب بود و باید در این مناظر ببینیم چه کسری از خانمها باحجاب و چه تعدادی بی حجاب هستند.
این نماینده ادوار مجلس، خاطرنشان کرد: اصولا در بحث دلار و حجاب و کرونا و گرانی افراط و تفریطی بحث میکنیم، یعنی یا میگوییم هیچ خبری نیست و گل و بلبل است یا میگوییم همه چیز بر باد رفته است در حالی که واقعیت اینگونه نیست.
دختر ایرانی خود را طلا بداند و حجاب را رعایت میکند
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر اهمیت کارهای تبیینی در زمیه حجاب گفت: برای همه خانوادهها و خانمها روشن کنیم که حجاب برای مصونیت و محبوبیت است و در عین حال اندکی محدودیت هم دارد، قرآن میفرماید انسانها موجودات طلایی و نقرهای هستند نه گچ و ذغال، زن مسلمان باید خود را طلایی بداند.
وی ادامه داد: طلا و نقره را دم دست میگذارند یا در ویترین میگذارند؟ دختر ایرانی بداند این حجاب برای سلامت و امنیت خودش است در همه جا دنیا به زنی که لباس پوشیده دارد احترام میگذارند و زنانی با ظاهر نامناسب، امنیت ندارند.
فصل محجبه کردن خانمها زمستان بود
اکرمی با انتقاد از اقدامات مقطعی و موردی در زمینه حجاب، گفت: بهترین فصل محجبه کردن خانمها زمستان است، زمستان را ول کردند و حالا بهار که شده میگویند چه باید کرد.
مرد وقتی چشمش به زن بیحجاب خوشگلتر از زن خودش میافتد طلاق زیاد میشود
اکرمی با تاکید بر این که باید به دنبال اقناع دختران و زنانی باشیم که با ظاهر نامناسب ظاهر میشوند، گفت: باید از این دخترها پرسید هدف شما چیه؟ آیا میخواهی مردم تو را ببینند و متلک بگویند یا دنبال کار و دانشگاه و خریدی؟ این دختر خودش باید قبول کند که حجاب برای او مصومیت است.
وی با هشدار درباره ادامه وضعیت فعلی تصریح کرد: از این به بعد، طلاق زیاد و ازدواج کم میشود، وقتی مردی اینها را نگاه میکند و از خانم او خوشگلتر است، حتما دلش را میبرد و خانواده از هم پاشد.
چرا پرستار و داروخانه دار جای ارائه خدمت به بیمار، آرایش میکند و لاک میزند؟!
اکرمی در ادامه با بیان این که خودمان باید در رفتارهای خودمان تفکر و تعقل کنیم، گفت: خانمی که لباس داروخانه پوشیده و میخواهد به مردم و بیمار دارو بدهد، حتما باید آرایش کند و لاک بزند؟.
وی افزود: خانمهای مشغول به کار در پلیس به اضافه ۱۰ یا این پرستارها، باید متانت خود را حفظ کنند، چرا اینها اول به سر و کلهشان میرسند تا خودشان را نشان بدهند بعد به مریض و کار مردم میرسند؟!
در این شرایط تحریم چقدر پول خرج واردات لوازم آرایش میشود؟
وی با تاکید بر این که باید در ادارات راههای فرهنگی مقابله با این وضعیت را اجرا کنند، گفت: دستگاههای کارمندی و اداری باید متانت خود را حفظ کنند و به کار بها دهند نه به سر و کله و آرایش.
عضو جامعه روحانیت مبارز همچنین تاکید کرد:با همه این تحریمها چقدر پول برای لوازم آرایش از این مملکت خارج میکنیم؟
روایت گزارش وزارت کشور به مجلس هشتم درباره اجرای منشور حجاب
نماینده ادوار مجلس با اشاره به فعالیتهای کمیسیون فرهنگی دوره هشتم مجلس در زمینه حجاب گفت: بنده دور هشتم نماینده و عضو کمیسیون فرهنگی بودم در آن زمان آقای افشار مسئول نظارت و اجرای منشور حجاب از جانب وزارت کشور به کمیسیون فرهنگی آمده و گفتند که این منشور برای ۲۴ دستگاه ارسال و ارائه شد، اما ۳ دستگاه حاضر شدند در اجرای آن با ما همکاری کنند و ۲۱ دستگاه سرباز زدند.
دیدگاه تان را بنویسید