کد خبر: 687738
تاریخ انتشار :

ریزش این قسمت موی سر یعنی به زودی سکته می‌کنید

در بدن افرادی که دچار سکته قلبی می شوند از یک ماه قبل نشانه های اولیه برای هشدار حمله قلبی رخ می دهد که با شناخت آن ها میتوانید از حملات قلبی جلوگیری کنید.

ریزش این قسمت موی سر یعنی به زودی سکته می‌کنید
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

یک ماه قبل از یک حمله قلبی، بدن شما با این ۸ سیگنال اخطار خواهد داد، بنابراین پیشگیری بهتر از درمان است، این قاعده ساده برای هر بیماری در نظر گرفته می شود و زمانی که علائم به درستی تایید نشوند بسیار ارزشمند خواهد بود. 

علائم حیاتی را که ممکن است یک ماه و یا ( حتی قبل از آن ) قبل از حمله قلبی رخ دهد برای شما آورده ایم.

شما نیاز به تبدیل شدن به یک متخصص کامل ندارید، اما کمی آگاهی از سلامتی هرگز به کسی آسیب نزده است، در مواردی که در معرض خطر هستید توجه دقیقی به آن ها داشته باشید.

 نشانه اولیه سکته قلبی

۱.خستگی:

خستگی غیر معمول، یکی از علائم اصلی یک حمله قلبی قریب الوقوع است، زنان این نوع علائم را بیشتر از مردان گزارش داده اند.

توضیحات:

فعالیت بدنی یا فیزیکی دلیل خستگی نیست و ممکن نیست که تا پایان روز افزایش بیابد، این نشانه کاملا مشهود است و از بین نمیرود اما در خستگی های غیر معمول برای انجام وظایف ساده مانند مرتب کردن یک تخت یا حتی دوش گرفتن دچار خستگی مفرد میشوید.

۲.درد شکمی:

درد شکم، حالت تهوع، احساس خالی یا پر بودن شکم یا ناراحتی معده، از شایع ترین علائم هستند، این اتفاق در مردان و زنان به یک اندازه رخ میدهد.

توضیحات:

دردهای شکم قبل از حمله قلبی، یک اتفاق طبیعی هستند و سپس بعد از مدت کوتاهی کاهش می یابد، تنش فیزیکی نیز ممکن است باعث تشدید درد شکم شود.

۳. بی خوابی :

بی خوابی نیز با افزایش خطر ابتلا به حمله قلبی و سکته مغزی همراه است که در میان زنان شایع تر است، علائم بی خوابی معمولا شامل بالا رفتن سطح اضطراب و نداشتن تمرکز می شود.

توضیحات:

علائم شامل مشکل در شروع خواب ، خوابیدن آرام و صبح زود بیدار شدن است.

۴. تنگی نفس:

تنگی نفس یا نفس نفس زدن، یک احساس قوی است که قادر به نفس عمیق کشیدن نیست، این اغلب در میان مردان و زنان بیش از ۶ ماه قبل از حمله قلبی رخ میدهد و معمولا یک نشانه هشدار دهنده از یک وضعیت پزشکی است.

توضیحات:

احساس شما در این موارد سرگیجه و سخت نفس کشیدن است.

۵. ریزش مو:

ریزش مو های شما یک شاخص قابل مشاهده برای خطر بیماری قلبی است، اغلب اوقات مردان بالای ۵۰ سال را تحت تاثیر را قرار میدهد، اما بعضی از زنان نیز ممکن است در این گروه قرار بگیرند. کچلی نیز به دلیل افزایش سطح هورمون کورتیزول است.

توضیحات:

به ریزش مو از تاج سر خود توجه بسیار داشته باشید.

۶.ضربان قلب نا منظم:

ضربان قلب شدید یا بی نظمی در ضربان قلب اغلب با حمله قلبی و اضطراب، بویژه در میان زنان همراه است، این اتفاق به طور غیر منتظره و خود به خود رخ میدهد، اما تمرینات جسمانی ممکن است محرک اضافی برای افزایش ضربان قلب، به خصوص در مورد بیماری آترواسکروروز باشد.

توضیحات:

ضربان قلب نامنظم به مدت یک تا دو دقیقه طول میکشد، اگر این اتفاق بیش از این طول کشید، ممکن است احساس سرگیجه و خستگی شدید که باید بلافاصله با پزشک تماس بگیرید.

۷. عرق کردن بیش از حد:

عرق کردن غیر عادی و بیش از حد، یکی از نشانه های هشدار اولیه از حمله قلبی است و ممکن است در هر زمان از شبانه روز رخ دهد، این علائم در زنان بیشتر است و اغلب با عرق های شبانه معمول دوران یائسگی اشتباه گرفته میشود و گیج کننده است.

۸. درد قفسه سینه:

زنان و مردان در شدت و اشکال مختلفی دچار درد قفسه سینه میشوند، در مردان این علامت جزو مهمترین نشانه های اولیه قلبی است که نباید نادیده گرفته شود، از سوی دیگر تنها ۳۰ درصد از زنان را تحت تاثیر قرار میدهد.

توضیحات:

درد قفسه سینه میتواند منجر به احساس ناراحتی و سوزش در یک یا هر دو دست ( اغلب اوقات سمت چپ )، پایین فک، گردن، شانه ها یا شکم میشود، که ممکن است دائمی یا موقت باشد.

هشدار و نشانه اولیه سکته قلبی با درد قفسه سینه

عوامل خطر سکته قلبی :

همه ما در مورد شایع ترین عوامل خطر ، مانند چاقی، عدم ورزش و سیگار کشیدن میدانیم، با این حال برخی از علائم از یاد رفته وجود دارد که ممکن است آگاهی سلامتی شما را بهبود بخشد و از حمله قلبی پیشگیری کند:

وجود یک لکه که به صورت مورب در کانال گوش یا نرمه گوش

لکه های زرد در گوشه های داخلی پلک ها

درد های ملایم که با راه رفتن شدت میگیرند

وجود مو در کانال گوش ( در میان مردان)

سفید شدن زود رس مو ها ( در میان مردان )

توجه داشته باشید که علائم اشاره شده چنانچه با علائم دیگری همراه باشد نشانه ی اختلال دیگری به جز سکته ی قلبی در بدن باشد اما به طور کلی باید به این علائم و نشانه های اشاره شده در این بخش توجه و با بروز آنها به پزشک مراجعه کنید.

منبع: عصر ترکیه

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما