کد خبر: 755395
تاریخ انتشار :

حمایت عراق از مذاکرات ایران و آمریکا

وزیر خارجه عراق امروز (شنبه) اعلام کرد: ما از مذاکرات ایران و ایالات متحده به منظور دست یابی به یک توافق حمایت می‌کنیم.

حمایت عراق از مذاکرات ایران و آمریکا
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه‌نیوز، فواد حسین، وزیر خارجه عراق اعلام کرد: نشست سران عرب که در بغداد برگزار شد به مجموعه‌ای از تصمیمات منجر شد و این نشست شاهد همگرایی در مواضع بود.

به نقل از الجزیره مباشر، وی افزود: مساله فلسطین در رأس دستورکار نشست سران عرب بود.

فواد حسین گفت: این مقامات بر حمایت ثابت خود از حقوق مردم فلسطین و مخالفتشان با تمامی نقض‌ حقوق آنها تاکید کردند.

وی اظهار کرد: ما از مذاکرات ایران و ایالات متحده به منظور دست یابی به یک توافق حمایت می‌کنیم.

بیانیه پایانی اجلاس سران عرب در بغداد بر محوریت قضیه فلسطین، آتش بس فوری در غزه و حمایت از مذاکرات ایران و آمریکا تاکید کرده است.

در بیانیه پایانی اجلاس سران عرب که روز شنبه در بغداد برگزار شد، بر اهمیت مسئله فلسطین و ضرورت توقف فوری درگیری‌ها در نوار غزه تأکید شده است.

در این بیانیه، جامعه جهانی به تلاش برای پایان دادن به خونریزی‌ها و تسهیل ورود کمک‌های انسانی به غزه فراخوانده شده است.

همچنین بیانیه بر لزوم هماهنگی مشترک برای بازگشایی کامل گذرگاه‌ها و تقویت نقش نهادهای وابسته به سازمان ملل تأکید دارد.

اجلاس سران عرب در بغداد بار دیگر مخالفت شدید خود را با هرگونه کوچ اجباری یا آوارگی ملت فلسطین اعلام کرده است.

در ادامه این بیانیه، ضمن حمایت از طرح مشترک عربی-اسلامی برای بازسازی نوار غزه، بر لزوم احترام به خواست و اراده همه اقشار ملت سوریه نیز تأکید شده است.

این بیانیه همچنین از لغو برخی تحریم‌های سوریه که توسط «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا اعلام شده، استقبال کرده و حملات مکرر رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرده است.

در بخش دیگری از این بیانیه، بر حمایت از حاکمیت ملی لبنان و ضرورت حفظ مرزهای آن در برابر هرگونه تجاوز تأکید شده و حمایت از گفت‌وگوهای میان ایران و آمریکا به‌منظور دستیابی به نتایج مثبت تاکید شده است.

در پایان، این بیانیه خواستار یافتن راه‌حلی سیاسی برای پایان دادن به بحران و درگیری‌ها در سودان شده است.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما