کد خبر: 681676
تاریخ انتشار :

نگاه تحلیلگر/ گفت‌وگوی «نامه‌نیوز» با علی‌محمد نمازی

اگر مرعشی رئیس‌ جبهه اصلاحات می‌شد، بهتر بود

یک عضو حزب کارگزاران سازندگی گفت با انتخاب خانم منصوری به عنوان رئیس جبهه اصلاحات ایران، نظرات حزب اتحاد ملت در جبهه، حاکم نخواهد شد.

اگر مرعشی رئیس‌ جبهه اصلاحات می‌شد، بهتر بود
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

گروه سیاست نامه‌نیوز: آذر منصوری، دبیرکل حزب اتحاد ملت، به تازگی با اکثریت آراء اعضای جبهه اصلاحات توانست رئیس این تشکیلات سیاسی اصلاح‌طلبی شود؛ تشکیلاتی که قرار است هماهنگی مجموعه فعالیت‌های انتخاباتی اصلاح‌طلبان را عهده‌دار شود. ریاست منصوری متعاقب عدم تمایل بهزاد نبوی به ادامه ریاستش بر جبهه اصلاحات به وقوع پیوسته است.

علی‌محمد نمازی، از اعضای حزب کازگران سازندگی، درباره تأثیر این انتخابات بر روند آتی جبهه اصلاحات، به «نامه‌نیوز» گفت: «اکثریت اعضای جبهه اصلاحات ایران تأکید داشتند که آقای بهزاد نبوی بار دیگر مسئولیت ریاست جبهه را برعهده بگیرد اما او این موضوع را نپذیرفت. حالا هم خانم منصوری انتخاب شده‌ است که به نظرم انتخاب با انتخاب ایشان به عنوان رئیس، نظرات حزب اتحاد ملت بر جبهه اصلاحات حاکم نخواهد شد زیرا اداره جبهه با رأی اکثریت است و هر تصمیمی که گرفته می‌شد با رأی اکثریت اعضای حقیقی و حقوقی است و خانم منصوری فقط یک رأی دارد».

او ادامه داد: «البته هر انسانی تلاش می‌کند که برنامه ذهنی و حزبی خود را پیش ببرد و طبیعی است که خانم منصوری هم سعی کند نظرات حزبش را برای دیگران تشریح کند و سعی در اقناع دیگران داشته باشد و می‌کوشد که تأثیر بگذارد اما در نهایت این اعضا هستند که با رأی‌شان تصمیم نهایی را می‌گیرند. این تبلیغاتی که برخی جریان‌ها راه انداخته‌اند که با ریاست خانم منصوری بر جبهه اصلاحات مواضع اصلاح‌طلبان رادیکال می‌شود، کاملا نادرست است زیرا اولا باید ثابت کنند که حزب اتحاد ملت مواضعی رادیکال داشته است و ثانیا چه طور وقتی رئیس جبهه فقط یک رأی دارد می‌تواند جهت‌دهی کلی را تغییر دهد؟ مطمئن باشید که خروجی جبهه اصلاحات، مبتنی بر معدل نظرات اعضاست».

این تحلیلگر مسائل سیاسی همچنین بیان کرد: «ببینید اینکه می‌گویند شورای نگهبان نگاهی منفی‌ به جبهه اصلاحات پیدا می‌کند، این طور نیست. شورای نگهبان از قبل بر افرادی که احتمال نامزدی‌شان وجود دارد، شناخت پیدا کرده و از همین حالا درباره بسیاری از افراد تصمیش را گرفته که تأییدصلاحیت بشوند یا نه. آنها درباره تک‌تک چهره‌های معروف موضع خودشان را اتخاذ کرده‌اند؛ بنابراین این‌طور نیست که به رویکرد جبهه اصلاحات ایران توجه کنند که رادیکال است یا میانه‌رو یا اینکه این‌طور نیست که اگر رئیس جبهه، فردی میانه‌روتر بود می‌توانست بر نظر شورای نگهبان تأثیر داشته باشد».

نمازی در پایان در پاسخ به این پرسش که چرا حسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران، برای ریاست جبهه اصلاحات نامزد نشد، گفت: «من به استان‌ها که می‌رفتم می‌شنیدم که دوستان می‌گفتند اگر آقای مرعشی رئیس جبهه اصلاحات بشود، کارها بهتر جلو می‌رود اما به هر دلیلی که باید از خود آقای مرعشی بپرسید، او تمایل نداشت که در انتخابات ریاست جبهه اصلاحات شرکت کند. من هم همین نظر را دارم که اگر آقای مرعشی رئیس جبهه اصلاحات می‌شود، بهتر بود و جبهه موفق‌تر عمل می‌کرد».

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها